خیابان اصلی کیانپارس،بین خیابان دوم وسوم غربی،ساختمان زرین.طبقه چهار واحد شانزده
        06133384746  

09036111004 

 

 

سلام به خاطر داشته باشید دندانها شما همین امروز نیاز به توجه شما دارند.جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید

تلفن

06133384746

تماس از طریق پیامک 09036111004

اهواز خیابان اصلی کیانپارس بین خیابان دوم وسوم غربی ساختمان زرین طبقه چهار واحد شانزده

اگر شما هر سوال دیگری دارید یا تمایل به گرفتن وقت جهت ویزیت دارید ما مشتاقانه منتظر تماس شما هستیم.

استفاده از مطالب صفحه  دندانپزشکی دکتر شوریابی با ذکر منبع نه تنها بلامانع است بلکه توصیه میشود

مسدود کننده (سیلانت)  شیارها

یک مسدود کننده یا سیلانت یک پوشش پلاستیکی نازک میباشد که برای پوشش سطوح جونده دندانهای آسیاب بزرگ وکوچک وشیارهای عمیق (که پیت وفیشور نامیده میشود)دندانها استفاده میشود.بیش از 75 درصد پوسیدگی های دندانها از این شیارهای عمیق شروع میشود.دندانهایی که این وضعیت را دارند به سختی تمیز میشوند و بسیار مستعد پوسیدگی میباشند.یک مسدود کننده یا سیلانت با بستن ومسدود کردن این شیارها و ایجاد یک سطح صاف که برای تمیز کردن با مسواک راحتر است باعث حفاظت از دندانها میشوند.مسدود کننده ها میتوانند تا چندین سال دندان را محافظت کنند ولی چون ممکن است دچار سایش وپریدگی شوند لازم است به صورت مرتب مورد معاینه وارزیابی دندانپزشک قرار گیرند

در چه کسانی سیلانت توصیه می شود

کودکان و نوجوانان: زمانی که اولین دندان آسیاب بزرگ در دهان ظاهر می شود، در صورتی که دارای  باید شیارهای عمقی باشد باید سریعا  با استفاده از سیلانت مسدود شود. سنین 16-6 سال جزء سال هایی از عمر می باشند که فرد خیلی مستعد پوسیدگی دندان است.

بزرگسالان: سطوحی از دندان که فاقد پوسیدگی دندان است اما دارای شیارها و فرورفتگی های زیادی می باشد.

بچه های زیر 6 سال: گاهی سیلانت در این افراد اگر دندانها دارای شیارها و فرورفتگی های عمقی باشد و کودک را مستعد به پوسیدگی دندان کند  نیز انجام می شود.

سیلانت کردن دندان چطور انجام می شود؟

این عمل به آسانی و توسط دندانپزشک در عرض چند دقیقه انجام می شود. دندان هایی که قرار است تحت فیشورسیلانت قرار گیرند در ابتدا بطور دقیق تمیز می شوند و سپس توسط چند قطعه پنبه که در اطراف آنها گذاشته می شود سعی می شود که بزاق آن دندانها را آلوده نکند. سپس یک ماده مخصوص بر روی سطح دندان گذاشته میشود که باعث  میشود که  ماده پلاستیکی فیشورسیلانت  به دندان بچسبد. سپس دندان شسته و خشک می شود ومواد سیلانت به آهستگی و با دقت بر روی سطوح و نواحی دارای شیار گذاشته می شود. بسته به نوع ماده فیشورسیلانت ، به صورت خودبه خود یا با استفاده از نور آبی بر روی سطح دندان سخت شوند.     


ارسال به دوستان



نام فرستنده:
ایمیل فرستنده:
نام گیرنده:
ایمیل گیرنده:


 
mail print pdf doc
0
0

تاریخ: دوشنبه 13 فروردین 1397     بازدید ها: 1902     دسته: خدمات تخصصی     
تا کنون نظری ثبت نشده
نام
نظر شما
captcha
طراحی و پیاده سازی: راد وب